(Video) S-a lansat iPhone 7. Vezi cum arată și când îl poți cumpăra:

(Last Updated On: September 8, 2016)

Noul model de iPhone a fost lansat ieri în Statele Unite ale Americii. Noul iPhone a păstrat designul lansat în urmă cu trei ani, dar are și suficiente noutăți pentru iubitorii acestui smartphone.

Ecranul noului iPhone are rezoluţie Retina HD care promite o luminozitate mai bună cu 25% decât modelul anterior.107814864_the_apple_iphone7_and_airpods_are_displayed_during_an_apple_media_event_in_san_francisco_c-large_transdnlujdsj-bduoidvkvevwcxqszajogygbic1-5m7moa

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne, scrie digi24.ro

 

Apple a schimbat butonul principal, trecând la un sistem cu feedback haptic, ce poate sesiza diferite nivele de presiune şi reacţiona, ajutat de iOS 10, în diverse feluri. Poate fi folosit pentru mesaje, notificări şi diverse alte facilităţi.

Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

107805951_phil_schiller_apple27s_senior_vice_president_of_worldwide_marketing_talks_about_the_feature-large_transx9qshbeosvxfwsjrzyldi7kyyxtlr5wmjz7hgieufcw

Cei de la Apple spun că fotografiile realizate cu iPhone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială.

Modelul Plus dispune de un sistem foto dual. Compus din două camere foto, acesta combină pozele realizate de acestea, pentru a obţine o imagine de calitate superioară.

Vezi video aici:

iPhone 7 va intra pe piaţă începând cu 16 septembrie, fiind deja disponibil pentru precomenzi. Alături de culorile clasice, noul model va putea fi cumpărat şi pe negru.