„AJUTOR”, ultimul mesaj scris pe Facebook de un tanar de 28 de ani din România plecat la muncă în Germania, dispărut de mai bine de o săptămână. Vezi aici Video:

Un tanar de 28 de ani este dat dispărut în Germania, unde muncea. Ultimul mesaj postat de el pe Facebook este „ajutor”.Nici macar iubita lui, care locuieste in Hamburg, nu a reusit sa vorbeasca cu el.

Dragos lucreaza in Germania la o firma de curierat. In 26 septembrie s-a decis sa isi viziteze iubita, care are un loc de munca in Hamburg, informează stirileprotv.ro.

14627773_318653761835501_1006873995_n

La intoarcere, insa, noaptea tarziu, Dragos si-a sunat rudele si le-a spus ca are nevoie de ajutor pentru ca a ramas fara masina si fara acte. Apoi a postat pe Facebook o fotografie cu un spital, sub care a scris “ajutor”.

Apropiatii au incercat imediat sa il contacteze, dar telefonul lui era deja inchis. Familia a sesizat si politia din Germania, dar rudele spun ca autoritatile de acolo nu ii ajuta.

Dragos Burileanu este din Resita. Anul trecut, el a plecat impreuna cu iubita lui sa lucreze in Germania. Cei doi si-au gasit locuri de munca in orase diferite, dar se vizitau cand aveau timp liber. Ultima data cand a facut asta, pe drumul de intoarcere, ceva i s-a intamplat.

I-a scris iubitei ca i-au fost furate actele si masina. A doua zi i-a scris ca si-a petrecut noaptea la spital.

Dragos i-a trimis un mesaj si fostei lui sefe, aflata in Spania. I-a dat o adresa din Germania si i-a scris ca se afla acolo si ca are nevoie de ajutor. Imediat, prietenii lui au mers sa il caute, mai multe zile la rand, insa nu i-au dat de urma. Vestile rele au ajuns si la familia de acasa, iar fratele lui a plecat si el sa ajute la cautari.

Vezi aici Video:

Ultima zi cand Dragos a reusit sa contacteze pe cineva a fost 29 septembrie, adica acum mai mult de o saptamana. Prietenii si rudele au postat sute de mesaje pe retelele de socializare, in speranta ca cineva le poate da o veste buna despre tanarul disparut.

Leave a Reply