„AJUTOR”, ultimul mesaj scris pe Facebook de un tanar de 28 de ani din România plecat la muncă în Germania, dispărut de mai bine de o săptămână. Vezi aici Video:

(Last Updated On: October 8, 2016)

Un tanar de 28 de ani este dat dispărut în Germania, unde muncea. Ultimul mesaj postat de el pe Facebook este „ajutor”.Nici macar iubita lui, care locuieste in Hamburg, nu a reusit sa vorbeasca cu el.

Dragos lucreaza in Germania la o firma de curierat. In 26 septembrie s-a decis sa isi viziteze iubita, care are un loc de munca in Hamburg, informează stirileprotv.ro.

14627773_318653761835501_1006873995_n

La intoarcere, insa, noaptea tarziu, Dragos si-a sunat rudele si le-a spus ca are nevoie de ajutor pentru ca a ramas fara masina si fara acte. Apoi a postat pe Facebook o fotografie cu un spital, sub care a scris “ajutor”.

Apropiatii au incercat imediat sa il contacteze, dar telefonul lui era deja inchis. Familia a sesizat si politia din Germania, dar rudele spun ca autoritatile de acolo nu ii ajuta.

Dragos Burileanu este din Resita. Anul trecut, el a plecat impreuna cu iubita lui sa lucreze in Germania. Cei doi si-au gasit locuri de munca in orase diferite, dar se vizitau cand aveau timp liber. Ultima data cand a facut asta, pe drumul de intoarcere, ceva i s-a intamplat.

I-a scris iubitei ca i-au fost furate actele si masina. A doua zi i-a scris ca si-a petrecut noaptea la spital.

Dragos i-a trimis un mesaj si fostei lui sefe, aflata in Spania. I-a dat o adresa din Germania si i-a scris ca se afla acolo si ca are nevoie de ajutor. Imediat, prietenii lui au mers sa il caute, mai multe zile la rand, insa nu i-au dat de urma. Vestile rele au ajuns si la familia de acasa, iar fratele lui a plecat si el sa ajute la cautari.

Vezi aici Video:

Ultima zi cand Dragos a reusit sa contacteze pe cineva a fost 29 septembrie, adica acum mai mult de o saptamana. Prietenii si rudele au postat sute de mesaje pe retelele de socializare, in speranta ca cineva le poate da o veste buna despre tanarul disparut.