FRIG polar și nisori în minivacanța de 1 Decembrie!

(Last Updated On: November 30, 2016)

Minivacanța de 1 Decembrie ne așteaptă cu o vreme mai rece decât de obicei în toată țara, potrivit meteorologului de serviciu, Gabriela Băncilă, specialist Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Miercuri
Valorile termice se vor menține scăzute şi va fi mult mai frig decât normele climatologice specifice perioadei, informează jurnalul.ro. Cerul va fi mai mult înnorat şi noaptea va ninge local în vest, nord, centru şi la munte. Vântul va viscoli la munte, dar va sufla slab în rest.

15226399_347628672271343_345897118_n

Joi
Temperaturile cresc uşor, dar tot se menţin foarte scăzute pentru prima zi a lunii decembrie. Cerul va fi predominant înnorat în vest, în centru şi în nord, unde va ninge izolat şi vor fi condiţii de producere a poleiului.

Vineri
Vremea va fi plăcută pe timpul zilei, dar în regiunile nordice cerul va fi mai mult noros. În zonele joase, la deal şi la munte vor fi precipitaţii mixte, în timp ce în restul ţării, înnorările vor fi temporare şi va ploua slab pe arii restrânse.

Sâmbătă, intensitatea vântului va scădea, precipitaţiile vor fi mai reduse, dar vor fi unele înnorări pe parcursul zilei în regiunile vestice, nordice şi centrale, potrivit b1.ro. Pe arii restrânse va mai ninge slab, iar duminică, în partea de sud şi sud-vest a ţării, ar putea fi precipitaţii în general slabe cantitativ, atât sub formă de ploaie, cât şi sub formă de ninsoare.