După 5 ani. Raportul legat de moartea Madalinei Manole, realizat de expertii din America, e aproape gata! Vezi ce a anuntat romanca din Canada care lucreaza la caz

(Last Updated On: November 2, 2016)

Ancheta criminalista a mortii Madalinei Manole, realizata de specialisti in profiling din Canada si Statele Unite, se apropie de final.

Mihaela Brooks, cea care lucreaza la acest proiect de peste 5 ani, a anuntat ca zilele urmatoare se va intalni cu un expert in substante toxice. „Voi avea o intalnire, la San Francisco, cu un expert in Furadan pentru finalizarea raportului cazului Madalinei”, a anuntat Mihaela Brooks, preluată de stirilekanald.ro

14958449_1701553976826843_1910590367_n

Mihaela Brooks a infirmat faptul ca zilele urmatoare va veni in Romania pentru a se intalni cu Procurorul General al Romaniei.

Romanca a prezentat deja cazul mortii Madalinei Manole la o conferinta pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenti au fost de parere ca nu a fost vorba despre o sinucidere.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute.

Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.