Michelle Obama a cucerit-o pe soția lui Donald Trump. Vezi ce mesaj a postat pe Twitter președintele ales al SUA

(Last Updated On: November 11, 2016)

Joi, Donald Trump, președintele ales al SUA, s-a întâlnit cu Barak Obama, președintele în exercițiu.Cu această ocazie, Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Albă celei care îi va succeda, din 20 ianuarie, la reşedinţa prezidenţială, Melania Trump.

Însoţită de Michelle Obama, Melania Trump a făcut un tur al reşedinţei, cuprinzând balconul Truman, zona recepţiilor oficiale şi Biroul Oval, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres și preluat de antena3.ro.

15049539_338312243202986_1273298018_n

Cele două femei au băut împreună un ceai, ocazie cu care au vorbit despre creşterea copiilor în Casa Albă, mai ales că fiul cuplului Trump, Barron, are 10 ani, aceeaşi vârstă pe care o avea Malia, fiica cea mare a familiei Obama, când aceasta s-a mutat la reşedinţa prezidenţială.

“Ambele fiice au petrecut anii de formare în Casa Albă, familia Trump are de asemenea un fiu. Este un tip de copilărie destul de unică, aşa că au vorbit de cum să fie părinţi buni pe timpul unei astfel de experienţe”, a spus purtătorul de cuvânt prezidenţial.

Donald Trump a scris, într-un mesaj pe Twitter, că soţiei sale, Melania, i-a “plăcut mult” Prima Doamnă, Michelle Obama, după întâlnirea pe care au avut-o amândouă la Casa Albă, transmite EFE.

“O zi fantastică în Washington. M-am întâlnit cu preşedintele Barack Obama pentru prima dată. O foarte bună întâlnire, o mare chimie. Melaniei i-a plăcut mult doamna Obama”, a declarat Trump, într-un mesaj pe Twitter.