(Video) ARESTAT! Cel mai corupt director de spital din România a fost reținut de DNA în urmă cu câteva minute

(Last Updated On: December 9, 2016)

Cel mai corupt director de spital din România a fost reținut în această seară de procurorii DNA. El va fi dus în fața judecătorilor pentru arestare preventivă de 30 de zile.

El a fost audiat astăzi aproximativ 4 ore de procurorii DNA în urma  dezvăluirilor făcute de echipa jurnalistului Cătălin Tolontan, care au dus, de altfel, la demiterea managerului la sfârșitul lunii noiembrie. Imediat, procurorii DNA au făcut percheziţii la spital şi au ridicat documente referitoare la achiziţiile din bani publici făcute în ultimii ani, informează digi24.ro.

15415966_353441348356742_1349328101_n

Florin Secureanu a condus spitalul Malaxa timp de aproape nouă ani.

Dezvăluirile tolo.ro:
Managerul spitalului Nicolae Malaxa din Capitală, Florin Secureanu, scotea bani din bugetul spitalului pe baza unor facturi fictive. Facturi publicate de tolo.ro arată că „s-a ajuns până la a deconta înmormîntări ale rudelor unor cunoștințe din Primărie”.

Potrivit sursei citate, la Malaxa se ține practic o contabilitate dublă.

Potrivit tolo.ro, unitatea sanitară ar fi plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii sub pretextul că aceasta va curăța instrumentarul de la Secţia Ginecologie-Sterilizare. În realitate, banii erau folosiţi pentru plata unor cadouri către o femeie despre care se spune că ar fi iubita managerului.

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu a plătit din fondurile unităţii medicale achiziţionarea unul balon intragastric pentru o femeie pe care o numea „nepoţica”, dar şi o intervenţie chirurgicală la Clinica privată Monza pentru o mătuşă a iubitei sale, scrie Gazeta Sporturilor.

Vezi aici Video cu reținerea:
ostul manager, Florin Secureanu, ar fi decontat materiale de construcţii folosite pentru locuinţa pe care şi-a ridicat-o lângă l

Fostul manager, Florin Secureanu, ar fi decontat materiale de construcţii folosite pentru locuinţa pe care şi-a ridicat-o lângă lacul Floreasca. Doar pentru o singură astfel de factură spitalul a plătit peste 14.000 de lei.