ALERTĂ! A fost PRINS unul din gașca de tâlhari violenți din România care bătea cu bestialitate femei pentru a le fura banii și bijuteriile. O femeie a fost prinsă în scara blocului şi pur şi simplu călcată în picioare. Vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge

(Last Updated On: December 17, 2016)

Peste 80 de jandarmi și polițiști au participat aseară la capturarea unuia dintre tâlharii violenți care au băgat teroarea în Botoșani.

Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Dorohoi, care mai are la activ şi alte fapte penale. Deocamdată, numele acestuia nu a fost făcut public însă, din câte se pare, acesta ar proveni dintr-o fostă casă de copii, informează monitorulbt.ro.

Ceilalţi doi suspecţi au fost la rândul lor identificaţi, însă nu au fost prinşi. Poliţiştii i-au dat în consemn naţional, dar şi în punctele de trecere a frontierei.

Grupul de tâlhari atacă femeile după lăsarea întunericului fie în plină stradă, dar mai ales în zone ferite de ochii trecătorilor. Modul de operare este groaznic pentru victime. Atacă brutal, lovesc fără milă victima şi apoi o lasă fără bunuri. Caută bijuterii şi telefoane. Prima victimă a fost o bătrână de 80 de ani, potrivit adevarul.ro.

Miercuri seara femeia a fost prinsă în scara blocului şi pur şi simplu călcată în picioare. Vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge. A urmat un alt atac violent, de această dată pe strada Împărat Traian. O femeie care intra în curtea casei a fost prinsă şi bătută.

Apoi atacatorii i-au furat poşeta. Joi, teroarea a continuat, după lăsarea serii. Prima victimă a fost o femeie de 48 de ani atacată în zona Pod de Piatră.

A fost lovită puternic şi apoi atacatorii i-au luat poşeta. Femeia a suferit traumatisme atât de severe că a fost transportată de urgenţă la Iaşi. În aceeaşi seară, alte două femei au fost bătute şi jefuite pe strada Primăverii. Femeile au rămas fără bijuterii şi telefoane.