„Deșteaptă” de România! A aruncat 10.000 de euro în râu pentru că așa i-a zis o vrăjitoare că poate scăpa de vrăji

(Last Updated On: December 15, 2016)

O femeie din Pitești a demonstrat încă o dată cât de naivi pot fi oamenii. Ea a fost convinsă de o vrăjitoare să arunce 10.000 de euro într-un râu pentru a nu fi înșelată de soțul ei.

Vrăjitoarea este acuzată de înşelăciune, deoarece a convins femeia să îi dea în total aproximativ 75.000 de lei pentru a nu fi înşelată de soţul ei, care lucra în străinătate, şi ca să scape de duşmani, informează antena3.ro

În afară de bani, vrăjitoarea a cerut şi a primit pentru vrăji salam, caşcaval, pâini, cutii de icre, pateuri, dulciuri sau bere, cafea, sucuri şi pliculeţe de ness.

Totodată, vrăjitoarea a mai convins-o pe clienta naivă inclusiv să pună 10.000 de euro (adică aproximativ 45.000 de lei) într-o găleată cu ierburi şi cărbuni şi să o arunce într-un râu de lângă un mall din Piteşti, pretextându-i că aşa i-au cerut diavolii.

La puţin timp după ce a aruncat găleata cu bani în râu, clienta s-a apucat să îi caute, însă aceştia dispăruseră. Ulterior, vrăjitoarea nu i-a mai răspuns la telefon, iar femeia a anunţat poliţia.