Loteria Bonurilor fiscale, luna noiembrie. Vezi dacă ai câştigat:

(Last Updated On: December 19, 2016)

O nouă rundă a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc ieri, 18 decembrie. Din urne au ieșit numerele 14 reprezentând ziua de emitere 14 noiembrie) și 420, reprezentând valoarea bonurilor câștigătoare – între 420 și 420,99 lei.

Bonurile fiscale valide sunt cele emise în perioada 1-30 noiembrie 2016 – în urma căreia au ieșit câștigătoare bonurile cu valori cuprinse între 420 și 420,99 lei emise în data de 14 noiembrie 2016.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, scrie realitatea.net

După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (mfinante.ro), Agenției Naționale de Administrare Fiscală (anaf.ro) și Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deținătorii de bonuri câștigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul mfinante.ro.