Noroc pentru NIKITA în Spania. Românca a câștigat o sumă fabuloasă la Loto

(Last Updated On: December 7, 2016)

Mihaela Ispas, cunoscută ca Nikita s-a mutat de câțivai ani în Malaga, sudul Spaniei, alături de cele două fetiţe ale sale. Duminică, 4 decembrie, e a anunțat un câștig uriaș la loteria din Spania, „ONCE”, 360.000 de euro.

„Am caștigat la Loteria Once… Și astept ziua de mâine să încasez BANIIIIII!!!!!!”, a fost mesajul pe care Nikita l-a postat pe contul ei de Facebook, potrivit inforoes.com.

15401339_351629961871214_1043437074_n
„Joc de mult timp la loterie, am mai câștigat dar acum nu mi-a venit nici mie să cred când am văzut”, a declarat Nikita pentru Inforoes.

„Într-adevăr sunt mulți bani, dar cea mai mare comoară a mea o reprezintă copiii mei. Fără ei nimic nu are valoare. Ei sunt motorul vieții mele”, a mai declarat artista, pentru Inforoes.

„Am jucat la Paga Extra la loteria de la Once, iar după ce am pus biletele care m-au costat 2 euro, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că a dat norocul peste mine. Duminică (4 decembrie- n.red.) am verificat la îndemnul unui amic,am rămas surpinsă, erau numerele pe care le jucasem eu. Mi-au dat trei mii de euro cash iar timp de șase ani voi primi 5000 de euro lunar”, a povestit Nikita.

„Ce-am făcut când am aflat că am câștigat? Nimic important, mi-am scos copiii la plimbare și apoi am mers la Mc Donalds. M-am petrecut seara cu ei, iar luni m-am prezentant la Administrația Loteriei „Once” pentru a-mi ridica premiul”, a mai spus românca.