Sunt frați. Satul din România cu doar DOI locuitori care, culmea, nu-şi vorbesc

(Last Updated On: December 8, 2016)

Satul Crac, din comuna Mihai Eminescu, a ajuns să aibă numai doi locuitori, majoritatea locuitorilor preferând să își găsească rostul în alte părți.

Acesta nu este singurul lucru unic al acestui sat. Deși are numai doi locuitori, aceștia nu își vorbesc unul cu altul. Mai mult, cei doi sunt și frați.

15403142_1722017091447198_197008985_n

Ambii au peste 70 de ani, Mihai si Gheorghe Lupan, insa abia daca se saluta. Drumul pana la fratii Lupan din vechiul Crac devine impracticabil cand ploua sau ninge. Numai tractoarele mai pot strabate pana la cei doi, in caz de urgente, in rest sunt izolati cu zilele, scrie realitatea.net

Mihai, de 75 de ani, si fratele sau, Gheorghe, de 72 de ani, desi au casele revaliv apropiate, petrec si saptamani fara a-si vorbi sau chiar evitandu-se pe cararile pe care le strabat. Mai mult, cei doi trec de cel putin doua ori pe zi pe langa casa celuilalt, fara sa se salute. Iar daca au acelasi drum, prefera sa mearga unul la distanta de cativa metri de celalalt.

“Mai rarut, ca-i mai dragut. Suntem oameni diferiti. El o tine pe a lui, eu pe a mea. Nu pot spune ca suntem certati, dar daca vine la mine, sta doua minute si pleaca nervos. Nu are stare. Fiecare cu ale lui, ca asa e mai bine”, descrie Mihai Lupan relatia cu fratele sau.

Cei doi nu au nici electricitate si spun ca isi orienteaza activitatile dupa soare si dau vina pe regimul comunist, care a vrut sa distruga satul si sa faca teren agricol.