UPDATE! Toți cei 3 tineri care au tâlhărit violent 6 femei au fost prinși. “M-a bătut cu pumnii și cu picioarele în cap”

(Last Updated On: December 17, 2016)

După trei zile de la primul atac, polițiștii și jandarmii din Botoșani au reușit să-i prindă pe cei 3 tâlhari care atacau cu violență femei pentru a le fura bani, telefoane, bijuterii.

Unul dintre ei a fost gasit acasa in Dorohoi. Ceilalti doi au fost ridicati imediat dupa ce au agresat o alta femeie in scara unui bloc din Suceava. Niciunul dintre suspecti nu are mai mult de 30 de ani. Toti risca acum ani grei de inchisoare, informează stirileprotv.ro.

Tanarul in varsta de 20 de ani a fost ridicat de politistii de acasa, din localitatea Dorohoi si dus la sediul politiei din Botosani pentru audieri.

Dupa cateva ore, la Suceava au fost prinsi si celalti doi suspecti. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, indivizii au reusit sa fuga din Dorohoi si dupa ce au ajuns in judetul vecin, au planificat un nou atac. Victima le-a cazut o femeie de 59 de ani pe care au talharit-o in scara unui bloc. Un localnic a auzit tipete si a sunat la 112. Agresorii au reusit sa fuga, dar au fost prinsi de oamenii legii, care au incercuit zona.

Daniela Gheorghiescu, IPJ Botosani: “Colegii mei au stabilit identitatea tuturor celor trei persoane banuite de comiterea faptelor din 14 si 15 decembrie. Urmeaza sa fie apreciata dispunerea unei masuri preventive.”

Cei trei suspecti sunt banuiti ca ar fi autorii a cel putin 6 talharii ce au avut loc in ultimele trei zile in Botosani si Suceava. Una dintre victime, o femeie in varsta de 48 de ani, atacata joi seara, a fost ranita grav si abia isi revine dupa clipele teribile prin care a trecut.

Victima: ”Am vazut o umbra in spate. Cand m-am intors, a inceput sa imi dea cu pumnii in cap si in spate. A bagat mana in buzunar si mi-a luat telefonul si tragea de geanta. Nu am vrut sa i-o dau si m-a impins cu fata in jos si m-a batut cu pumnii si cu picioarele in cap.”

Victima: “Mai aveam 100 de metri pana acasa. Cand am ajuns la poarta, nici nu i-am auzit, nici nu i-am vazut si mi-au data cu ceva in cap. Mi-au luat geanta cu totul.”
Reporter: “Aveati bani?”

Victima: “Da, in jur de 500 de lei.”
Banda de talhari actiona pe stradute laturalnice sau in scari de bloc.