(Video) Bătaie cu bâte de baseball între români și polonezi în Marea Britanie. „Au fost scene cu adevărat incredibile. Oamenii se loveau unul pe altul cu bucăți mari de lemn, unii erau loviți la cap, sângerau”

(Last Updated On: December 7, 2016)

Bătaie ca în filme pe o stradă din Birmingham între o gașcă de români și una de polonezi. Pe 29 noiembrie s-au luat la bătaie cu bâte de baseball. Scandalul a avut loc ziua în amiaza mare și a fost filmat de unul dintre vecini.

Găștile au fost văzute în mijlocul străzi fluturând bâte de baseball și aruncând cu obiecte, după care a început încăierarea.

3b0e640e00000578-4000948-image-a-8_1480933385278

Potrivit unui martor citat de Daily Mai și preluat de ziarulromanesc.net, bătaia a durat aproximativ 10 minute, doi dintre bărbați fiind răniți.

Unul dintre proprietarii unui local din zonă a declarat: „Au fost scene cu adevărat incredibile. Oamenii se loveau unul pe altul cu bucăți mari de lemn, unii erau loviți la cap, sângerau”.

Potrivit poliției, în urma incidentului, o persoană a avut leziuni la un picior, după ce o mașină a trecut peste el, iar o a doua avea tăieturi la cap. Niciuna dintre ele nu a vrut să meargă la spital.

Vezi aici Video:

Polițiștii îi caută acum pe toți participanții la scandal.