(Video) Doi bărbați au dat foc unei case de pariuri din România după care au fugit

(Last Updated On: December 9, 2016)

Doi bărbaţi au dat foc unei case de pariuri din Ilfov şi au reuşit să fugă. Cei doi au incendiat încăperea în timp ce un angajat dormea chiar înauntru.

Acesta a reuşit să iasă după ce a spart un geam şi a ajuns la spital cu arsuri pe mâini. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere, informează b1.ro

15450956_1722550581393849_1735060309_n

În imagini, se vede cum un bărbat iese dintr-o maşină, unde stătea pe scaunul din dreapta, deschide uşa casei de pariuri, stropeşte cu benzină scaunele şi mesele, apoi aruncă o sticlă incendiară.

“A aruncat combustibilul iar în scurt timp s-a reîntors la mașina și a incendiat sediul casei de pariuri” a afirmat Monica Miricioiu de la Poliția Locală Clinceni.

În casa de pariuri se afla un angajat care dormea. Flăcările l-au trezit pe tânărul de 18 ani, care a ieşit, în cele din urmă afară, după ce a spart un geam.

“S-a trezit în fumul ăla, nu mai avea aer, a ieșit practic spargând geamul. El nu își aduce aminte de ce s-a trezit, își aduce aminte doar că a auzit o bubuitura”, spune mama victimei.

Vezi video aici:

Oamenii spun că, de când a fost deschisă sala de jocuri, nu au fost incidente, însă nu exclud o răzbunare din partea unor câştigători care nu si-au primit plata.