Vremea de Revelion 2017. Vezi cum va fi în noaptea dintre ani:

(Last Updated On: December 30, 2016)

Petrecerile de Revelion din pietele marilor orașe se vor putea desfășura fără probleme deoarece nu va ninge. Va fi însă rece.

“Ninsori foarte slabe se vor menține în sud-estul țării, însă doar la începutul zilei de 31 decembrie. Apoi vor fi doar ceva norișori duminică. Inclusiv vântul va slăbi în intensitate în noaptea de Revelion și nu vom mai avea acele intensificări atenționate cu Cod galben pentru ziua de mâine (vineri-n.r.) și mâine noapte”, a explicat Constanța Vîlciu pentru agerpres.ro.

(foto: Iosif E. Miclaus Photography)

Potrivit acesteia, în 31 decembrie și 1 ianuarie 2017, vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă noaptea și dimineața, în Centru, în Subcarpații getici și izolat în nordul teritoriului.

Cerul va fi variabil, spre senin, cu înnorări în cursul zilei în sud-estul și sudul țării unde doar pe arii restrânse, trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului și în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea, a explicat meteorologul citat.

În perioada menționată, temperaturile maxime se vor încadra între minus 6 și 5 grade, iar cele minime între minus 13 și minus 3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre minus 18 — minus 19 grade în estul Transilvaniei. Pe spații mici, dimineața și local noaptea, în zonele mai joase va fi ceață asociată cu chiciură.

“În București, vremea va fi rece pentru această dată, în special dimineața și noaptea, cerul va fi variabil cu unele înnorări pe parcursul zilei, când vor fi ceva condiții de ninsoare slabă, la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de minus 8 — minus 6 grade”, a mai spus Constanța Vîlciu.