(Video) Ultimele imagini filmate în Clubul Bamboo, înainte de incendiul devastator. Au fost șterse de pe Facebook! Ce au vrut să ascundă patronii:

(Last Updated On: January 21, 2017)

Administratorii Bamboo au postat noaptea trecută un video cu ditracția din club, cu puțin înainte de izbucnirea incendiului. După ce incinta a luat foc administratorii au șters acest video, cel mai probabil ca procurorii să nu vadă că în acest club se fumează.

Antena 3 a difuzat în emisiunea ”News Magazine” multe fotografii care au fost şterse de pe contul de Facebook al clubului în ultimele ore, dar care confirmă ce au spus mai mulţi martori: în Bamboo se fuma.

De altfel, o martoră la incendiul din clubul Bamboo a declarat sâmbăta dimineață ca în interiorul clubului s-a fumat toată noaptea, în ciuda faptului că fumatul este interzis prin lege.

“S-a fumat pe rupte toată noaptea. Chelnerii mai veneau să le spună să stingă țigările, dar ei clienții spuneau că e ok și continuau să fumeze palmând țigara”, a declarat tânăra presei.

Numărul apelurilor la linia de telefon pusă la dispoziţie de Ministerul Afacerilor Interne pentru informaţii privind incendiul din clubul Bamboo a depăşit o sută de-a lungul zilei, informează digi24.ro.

Au sunat, de la angajaţi ai ambasadelor străine şi până la simpli cetăţeni care nu-şi găseau prietenii ori rudele şi ştiau că petreceau în club. Mulţi au sunat pentru a cere informaţii, dar au fost şi apeluri care le-au oferit autorităţilor date preţioase pentru anchetă.

Video șters de administratorii Bamboo:

(Video) Imagini dinaintea tragediei de la clubul Bamboo din Bucuresti:

Revenim cu detalii!