INCREDIBIL Cum s-a câștigat PREMIUL CEL MARE la Loto 6/49 în România. „Vineri, sâmbătă și duminică a fost o avalanșă de cumpărători

(Last Updated On: January 23, 2017)

Duminică seara a fost câștigat premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de 16,69 milioane de lei, biletul norocos fiind jucat la Vaslui. Câștigătorul a jucat 3 variante simple, anunță Loteria Română.

O vânzătoare din Vaslui este cea care a vândut biletul câştigător în valoare de aproximativ 17 milioane de lei. Aceasta a declarat că foarte mulți vasluieni au jucat la Loto în acest sfârșit de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Potrivit femeii, câştigătorul nu a mai revenit la magazin.

„Vineri, sâmbătă și duminică a fost o avalanșă de cumpărători. Nu-mi pot da seama care este marele câștigător, pentru au fost foarte mulți, nu puteam să rețin imaginea tuturor. Dar mă bucur că e vasluian de-al nostru”, a spus vânzătoarea, potrivit vremeanoua.ro și preluat de romaniatv.net.

Vestea că marele premiu a fost câștigat în acest magazin s-a răspândit și mulți dintre cei care au trecut prin preajma acestuia s-au uitat cu admirație, comentând „gata, s-a dus premiul alocat Vasluiului, de acum trebuie să mai așteptăm câțiva ani până când o mai revină aici” sau întrebând-o pe vânzătoare dacă câștigătorul a recompensat-o pentru că i-a purtat noroc: „meritați măcar zece mii de lei!”, i-a spus un vasluian.

Aceasta le-a răspuns curioșilor că a aflat din presă că biletul câștigător a fost înregistrat de către ea și că vasluianul norocos nu a mai revenit în magazin.

Un jucãtor din Vaslui a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Este vorba despre premiul de categoria I, de aproape 17 milioane lei. Pe surse, se pare că ar fi vorba de un poliţist.