Așa se circulă cu CFR: Călătorii fac oameni de zăpadă

(Last Updated On: January 11, 2017)

Vremea extremă care a cuprins țara în ultimele zile a făcut ca trenurile CFR-ului să cedeze. Pentru câțiva tineri aflați pe trenul Iași-Timișoara acest lucru a însemnat și o ocazie de a se distra, probabil pentru a nu îngheța.

Un grup de tineri a găsit modalitatea ideală de a-şi ocupa timpul liber în unul din vagoanele cursei CFR Călători operate între Iaşi şi Timişoara. Cum starea vagoanelor utilizate e departe de a fi ideală, uşile acestora nu se închid cum trebuie, iar zăpada pătrunde în interior, împinsă de viscol.

Numai bine şi îndeajuns pentru ca pe coridorul de intrare în aceste vagoane să se realizeze… un om de zăpadă, informează tion.ro

Tinerii au folosit zăpada din belşug băgată de vântul puternic în garnitura de tren şi au făcut un omuleţ din omăt. Mai mult, personajul hibernal a primit în dar şi o şapcă.

În ultimele zile, trenul de la Iaşi a înregistrat constant întârzieri de peste 100 de minute. La fel a fost şi miercuri dimineaţa, când acelaşi tren a avut o întârziere de 116 minute.