Doi soferi din România care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă

(Last Updated On: January 17, 2017)

Parcarea neregulamentară poate duce la condamnări mai grave. Este cazul a doi șoferi din Constanța care au fost condamnați pentru ucidere din culpă după ce și-au parcat mașinile neregulamentar.

Din vina celor pedepsiti a avut loc un accident incheiat din pacate cu moartea unui om. Judecatorii au aratat ca toti cei implicati, inclusiv cei care si-au lasat autoturismele la intamplare, sunt la fel de vinovati, informează stirileprotv.ro

Accidentul s-a petrecut pe un bulevard din Constanta. Un taximetrist care conducea cu viteza foarte mare a pierdut controlului volanului si a lovit patru autoturisme, toate parcate neregulamentar. Primul autoturism lovit o Dacie Break, a ricosat apoi intr-o alta masina, iar aceasta a lovit-o pe cea din fata intr-un carambol sinistru. Intre cele doua autoturisme, abandonate si ele la distanta de bordura, se aflau doi soti.

Amandoi au fost striviti, insa barbatul a murit din cauza leziunilor grave. Acum, la sapte ani de la producerea tragediei Curtea de Apel Constanta a luat o decizie in premiera pentru doi dintre cei patru soferi care si-au parcat neregulamentar masinile si care au fost efectiv implicati in aceasta tragedie. Ei au fost condamnati la noua luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava

Pentru aceleasi acuzatii si taximetristul care a provocat accidentul a fost condamnat la aproape doi ani de inchisoare cu suspendare.
Potrivit politistilor, putini dintre cei care parcheaza neregulamentar inteleg cat de mult rau pot provoca.

Vezi video aici:

Tocmai de aceea judecatorii au decis ca vina, in aceasta tragedie, se imparte astfel: cate 15 procente pentru cei doi care au parcat neregulamentar. Plus victima aflata in aceeasi situatie si 55 % pentru taximetrist. Victima a fost in final scoasa din cauza.