Se asigură pe toate fronturile. Un grup de vrăjitoare va face un ritual cu descântece pentru noul Guvern, pentru prosperitate

(Last Updated On: January 7, 2017)

Pentru ca țara să prospere în acest an, un grup de vrăjitoare de magie albă va efectua în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un ritual cu descântece pentru noul Guvern. Vrăjitoarele își doresc prosperitate în ţară în acest an, dar şi ca Executivul şi preşedintele Klaus Iohannis să se înţeleagă

Sandra, una dintre vrăjitoare, a declarat, vineri, pentru mediafax.ro, că s-a ales noaptea de Bobotează şi de Sf. Ion, „pentru că se deschid apele şi este o sărbătoare foarte mare”.

„Voi face în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu mai multe vrăjitoare de magie albă, un ritual, la marginea Bucureştiului, pentru noul Guvern al României să avem o prosperitate în toată ţara în acest an. Nici nouă, la Uniunea Vrăjitoarelor nu ne convine ce se întâmplă în ţară şi am ales această noapte de Bobotează şi de Sf. Ion, pentru că se deschid apele şi este o sărbătoare foarte mare.

Vom folosi o incantaţie şi descântece pentru a îmbuna Guvernul, pentru a fi mai bun preşedintele ţării, pentru ca Guvernul şi preşedintele să se înţeleagă, să li se limpezească minţile şi sufletele pentru ţara noastră. Altfel nu va fi prosperitate şi nici nu vor merge bine lucrurile”, a spus Sandra.

Potrivit acesteia, anul 2017 se anunţă un an dificil, cu multe probleme, inclusiv legate de secetă, şi de aceea este nevoie ca oamenii politici să se înţeleagă.

Vrăjitoarea Sandra a efectuat, la Cluj-Napoca, în 5 februarie 2010, împreună cu alte patru vrăjitoare de magie albă, un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet, iar în 14 februarie 2010 alte trei vrăjitoare au descântat clădirea Palatului Parlamentului pentru a alunga spiritele rele.