(Video) Incredibil! Așa se adună gunoiul în România. Un angajat, agățat cu hamul de o macara, ridica gunoiul cu mana din containere, de unde il arunca in masina societatii

(Last Updated On: January 7, 2017)

Un angajat de la firma care se ocupa de colectarea selectiva a deseurilor din municipiul Sibiu a fost filmat in timp ce, agatat cu un ham de macara, la o inaltime de trei metri, ridica gunoiul cu mana din containere, de unde il arunca in masina societatii, in loc sa ridice iglu-ul cu hartie reciclabila.

Patronul firmei de salubritate a declarat ca atat angajatul agatat de macara cat si soferul masinii au fost sanctionati, informează hotnews.ro

Sibienii platesc o taxa de salubritate majorata tocmai ca gunoiul sa fie colectat selectiv, ca urmare a implementarii unui proiect european.

Doru Narcis, patronul firmei de salubritate, a calificat drept un “fenomen regretabil”, “joaca” soferului macaragiu si a celui care s-a agatat cu hamul pentru a strange cartoanele, precizand ca amandoi au fost sanctionati.

Vezi video aici:

Potrivit acestuia, angajatul care a preferat sa fie ridicat de macara la trei metri inaltime, cu gunoiul in mana, nu a fost ranit.