(Video) Mașina Antena3 luată la țintă cu bulgări de zăpadă de protestatarii de ieri

(Last Updated On: January 12, 2017)

Peste 1,000 de persoane au ieșit ieri la Cluj și 200 la București pentru a protesta împotriva lui Victor Ciorbea. Aceștia i-au cerut demisia pentru că a devenit avocatul personal al lui Liviu Dragnea.
La București, mașina jurnaliștilor de la Antena 3 au fost luată la țintă cu bulgări de zăpadă apoi protestatarii le-au împins mașinăz blocată în zăpadă.

Pe Facebook, Adrian Adilau Sandulescu a postat un video cu mesajul: „Protest anti Ciorbea. Dar nici A3 nu-i de lepadat. Si totusi tot cei cu huo le-au impins masina. Elegant”.

Vezi aici Video:

În altă ordine de idei, Tudor Chirilă îl critică pe Victor Ciorbea, pe care îl acuză că a sărit în ajutorul lui Liviu Dragnea, atacând la Curtea Constituţională legea prin care un condamnat penal definitiv nu are dreptul să fie membru al Guvernului.

”Deci Victor Ciorbea incearca sa ne spuna ca una din marile preocupari si griji ale poporului ar fi aia ca Dragnea nu poate fi prim ministru pentru ca a fost urmarit penal si condamnat. Adica Ciorbea ne spune ca poporul iubeste condamnatii si urmaritii penali si ar vrea poporul sa vada daca legea (de bun simt) care le interzice astora sa candideze e constitutionala. Eu personal nu cred ca poporul se sinchiseste prea tare de asta. Dar cred sincer ca Ciorbea isi depaseste atributiile. Mai ales atunci cand ne spune ca pe el nu l-au sesizat cetatenii.

“N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (…), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină” Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum. Hai sa semnam in numar cat mai mare (n.r. o petiţie de demitere a lui Ciorbea)! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, a e mesajul lui Tudor Chirilă.