Reteta tiramisu cu mascarpone. SECRETELE celui mai bun TIRAMISU făcut acasă

(Last Updated On: February 9, 2017)

Reteta tiramisu cu mascarpone. Află astăzi cum să prepari cel mai delicios desert care cu siguranță este pe placul tuturor iubitorilor de dulce. Tiramisu, minunata prăjitură cu o cremă fină și delicată îți poate îndulci ziua oricând. Cu toate că există o mulțime de rețete ale acestei prăjituri, desertul are și secretele sale. Cu ajutorul unui bucătar celebru, dăm pe spate secretele celui mvocea.bizai bun Tiramisu.

Tiramisu e tipul de desert care merge la sigur. Răcoritor, fără a fi excesiv de dulce, cu o adiere de amar, prăjitura Tiramisu are toate ingredientele să fie succesul următoarei petreceri pe care o pregătiți. Dar, apropo de ingrediente, notați-vă undeva următoarele cantități, potrivit vocea.biz .

Reteta tiramisu cu mascarpone

Pentru acest desert deosebit, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
500 de grame de pișcoturi
500 de grame de mascarpone
4 ouă,
8 linguri zahăr
2 pliculețe de zahăr vanilinat
250 mililitri de cafea
3 linguri de lichior de cafea, cacao
Dacă aveți totul la îndemână, e timpul să înceapă magia!

Mod de preparare Tiramisu:

Așadar, după ce se separă ouăle, gălbenușurile se amestecă bine mai întâi cu zahărul și cu zahărul vanilinat, după care se adaugă crema mascarpone. Un alt secret pentru prepararea celui mai bun Tiramisu este că, separat, se bat albușurile spumă cu un praf de sare după care spume se încorporează în crema de gălbenușuri cu mascarpone.

Pișcoturile se înmoaie în cei 250 de mililitri de cafea concentrată și răcită, în care s-a adăugat și lichiorul de cafea (este suficientă înmuierea pe o singură parte). Apoi, pișcoturile se așează astfel încât să formeze un strat compact în vasul în care se montează desertul, strat peste care se întinde jumătate din cremă și se pudrează cu cacao.

Deasupra se pune cel de-al doilea strat de cacao, crema rămasă și, din nou, se pudrează cu cacao. Se lasă câteva ore la frigider înainte de a fi servit.

REŢETĂ TIRAMISU și SECRETELE celui mai bun TIRAMISU dezvăluite de Adi Hădean

Patiserul, cofetarul și bucătar celebru totodată scrie, pe blogul său culinar, că acest prepararea acestui desert are un rezultat mult mai spectaculos dacă ne folosim de câteva ”secrete”:
utilizați ouă mari, ecologice

faceți TIRAMISU cu pișcoturi făcute acasă
folosiți mascarpone de calitate
pentru alcool, căutați Marsala sau Amaretto

faceți o cafea tare,
puneți în ea un degetar de Marsala și unul de apă rece

folosiţi cacao de calitate
bateţi galbenusurile cu zahăr până devin spumă.

Aveți răbdare până se dizolva zahărul. însiropați pișcotul cu cafea rece la montaj, puneți un strat subțire de cremă sub pișcoturi păstrați tiramisu la frigider, între 2 si 4 grade Celsius.