(Video) GROAZNIC! 5 români au fost loviți de o mașină la Londra! „I-a lovit intenționat”.

(Last Updated On: February 27, 2017)

Incident șocant în Londra. 5 români aflați pe trotuar au fost loviți intenționat, potrivit martorilor, de către un șofer englez. Unul dintre aceștia se află în stare gravă la spital.

Potrivit Daily Mail, incidentul șocant s-a petrecut duminică, 26 februarie, lângă Catford Bus Garaj, în Bellingham, sudul Londrei, potrivit ziarulromanesc.net.

Potrivit martorilor, acțiunea șoferului a fost deliberată. Unul dintre cei cinci români, în vârstă de 25 de ani, se află la spital, în stare critică. Cei cinci români lucrau la o spălătorie auto din zonă, scrie Daily Mail.

Martorii au povestit că au văzut un om plin de sânge care a luat-o la fugă pe stradă, după șofer, strigând „F… you!” și „de ce ai făcut asta?”, înainte de sosirea poliției.

Alte două persoane rănite, cu vârste de 35 și 25 de ani sunt în stare gravă, dar stabilă, mai scrie publicația britanică, în timp ce alți doi bărbați, de 26 și 46 de ani au leziuni care nu le pun viața în pericol.

Șoferul a fost reținut de poliție și arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă și conducere sub influența alcoolului.

O înregistrare video făcută la scurt timp după accident arată cum trecătorii au încercat să le acorde asistență celor cinci români secerați de șoferul britanic ce pare să se fi inspirat din atentatele teroriste. Cu toate acestea, Poliția Metropolitană a declarat că nu sunt suspiciuni de terorism.

Șoferul a fost dus la un spital din Londra, cu un traumatism cranian.

Un martor ocular a declarat pentru Daily Mail: „Am văzut mașina cum circula pe șosea, apoi a apăsat accelerația până la podea și a lovit cinci persoane, după care a intrat în zid. I-a lovit intenționat”.

O trecătoare a spus: „Fratele meu și cu mine am ieșit din casă să mergem la biserică și am auzit țipete. M-am dus să văd ce s-a întâmplat acolo, erau doi bărbați pe jos care nu se puteau deplasa și mai era o femeie. Erau un tip cu sânge pe față care îl urmărea pe un altul, îmbrăcat în negru, în jur de 30 de ani. Cel cu sânge pe față striga «f… you!»”

„Cred că sunt români, locuiesc în spălătoria auto”, a mai spus femeia. Și aceasta crede că șoferul i-a lovit intenționat.

Un alt martor a spus că a auzit că șoferul s-a certat cu românii de la spălătorie și s-a întors să se răzbune.

Vezi aici Video:

„Ambasada României la Londra are în atenţie incidentul produs în dimineaţa zilei de 26 februarie 2017, în care o maşină a intrat într-o mulţime de pietoni, în Bellingham, Londra.