UPDATE! Vezi cine sunt cei 120 de români din Spania care au fugit fără să plătească. Metoda uluitoare cum i-au păcălit pe cei de la restaurant

(Last Updated On: March 3, 2017)

Detalii uluitoare ies la iveală despre modul în care cei 120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească nota.

Aceștia au reusit sa ii induca in eroare pe chelneri deoarece au iesit in pas de dans din cladire inainte sa fuga spre masini. Ei au dansat conga pana la iesirea din restaurant, informeaza aktual24.ro

Romanii au fost identificati de Garda Civila din Spania si sunt acum cautati de fortele de ordine. Publicatia El Confidencial scrie ca romanii, care fac parte din etnia romilor, conduc masini luxoase si nu sunt la prima infractiune de acest tip.

Presa spaniola a descoperit mai multe actiuni similare in care au fost implicati tot acesti romani, dar care nu au fost mediatizate. Spre exemplu, anul trecut au mers intr-un restaurant din aceeasi zona, unde si-au adus ei mancarea si bautura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut sa plece cu ea.

Cei 120 de romani au facut o paguba de 2000 de euro micului resturant din Bembibre, provincia Leon. Spunând că sărbătoresc un botez, aceștia au intrat în restaurant, au comandat apă, sucuri, mâncare și 30 de sticle de whisky. După ce au terminat, au luat-o la fugă către mașinile din parcare spre stupefacția ospătarilor.