Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil acuzată de furt: ”Mi-au înscenat totul”. Vezi motivul:

(Last Updated On: March 24, 2017)

Bona filipineză care este acuzată că a furat bunuri de la cuplul Vanghelie-Mizil spune că totul este o înscenare, cei doi dorind să se răzbune pe ea.
„Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat”, spune cea acuzată că a sustras bunuri de zeci de mii de euro din casa lui Vanghelie, potrivit Cancan.

Judith Pamonang afirmă că Marian Vanghelie şi Oana Mizil, iubita acestuia, încearcă să o discrediteze şi să-i pună în spate lucruri pe care nu le-a făcut, şi asta după ce a refuzat să mai lucreze pentru ei.

Rouen Tiocson Reyes, preşedintele comunităţii filipineze în România, a declarat pentru CANCAN.ro că Judith i-a spus că nu a furat nimic, şi că foştii ei patroni au inventat totul când au aflat că nu a plecat din ţară.

“Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus! A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajator. Ea şi-a scris demisia de două ori.

Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion etc.

Oana m-a sunat înainte de a merge la televizor. Apoi am rămas surprins când am văzut-o pe sticlă. M-a sunat şi după intervenţia în direct şi mi-a spus că nu acuză comunitatea filipineză. Eu, personal, am avut o problemă după acest scandal. S-au publicat minciuni şi noi, filipinezii, suferim!

A trebuit să rezolv o problemă personală, legată de permisul meu şi al soţiei mele în România, şi am experimentat discriminarea după acest scandal. Staţi puţin, le-am spus, nu ne implicaţi într-un proces prin publicitate. Nu putem să tratăm pe cineva ca şi cum ar fi vinovat când nici măcar nu este un proces”, a declarat Reyes.