Cea mai rapidă reţetă de supă de roşii. Vezi aici:

(Last Updated On: March 1, 2017)

Ne află pe ultima sută de metri și se termină sezonul cald, și majoritatea dintre noi s-a săturat pe bune de petrecerile la picnicuri cu grătare pompoase pline de carne coaptă. Vă propunem o rețetă care va face ca stomacul dumneavoastră să respire ușor după mesele încărcate.

Bună pentru slăbit, pentru stomac, dar și în zilele de mahmureală. Încercați supa de roșii după o rețetă specială, nu este nevoie de mult timp și mare chinuială, însă rezultatul va fi unul delicios.

Ingrediente, potrivit clickpoftabuna.ro
1 kg roşii
2 cepe
1 morcov ras
2-3 linguri de smântână
frunze de busuioc
2 linguri de ulei
sare
piper
200 ml supă de legume, opţional
Mod de preparare
Speli roşiile şi le opăreşti, pentru a le curăţa mai uşor de coajă. Le tai cubuleţe şi le dai la blender. Strecori, ca să scapi de sâmburi şi laşi sucul obţinut deoparte. Cureţi ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovul ras şi laşi să se înmoaie.
Pui supa de roşii la foc mic şi adaugi ceapa şi morcovul călite. Laşi să fiarbă 20 de minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi laşi să dea în câteva clocote, ca să se combine aromele. Dacă scade prea tare, mai poţi turna puţină supă de legume. În momentul servirii, decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi pui smântână, după gust.