100,000 de euro! Mircea Badea, despre italianul care a cumpărat cea mai mare și mai scumpă şampanie din România. Vezi aici Video cu șampania:

(Last Updated On: May 9, 2017)

Cancan.ro a prezentat ieri un articol potrivit căruia un italian stabilit în România a făcut o consumație de 100,000 de euro într-o seară într-un club din București.
Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre italianul care a cumpărat cea mai mare și mai scumpă şampanie din România.

„Există un cetățean în România care a spart 100.000 de euro într-o noapte, într-un club, Nuba. Cum? Cum? 100,000 de euro.


Un cetățean s-a dus la un local în Herăstrău. Nota lui de plată pe care a și achitat-o cu cardul e 100,000 de euro. Sigur vă veți întreba câți mici a mâncat, dar câte sarmale a servit? Nu este vorba de sarmale, este vorba de cea mai mare sticlă de șampanie care costă cât un apartament, adică 45,000 de euro.

 

Dar până la 100,000 de euro mai sunt 55,000. O fi luat două? Și de 10,000 a zis și niște antreuri.
Mi se pare amuzant că la suma asta semnătura pe bonul de la card nu mai este necesară.

Unii spun că Nuba, primesc și eu niște informații de la extratereștri, dar nu cred .. îl bănuiește lumea pe nedrept chiar pe Sebastian Ghiță că ar fi localul lui.

Nu am auzit în viața mea de Davide ăsta, habar nu am ce a inventat el în domeniul IT dar nu e tare că tot un IT-ist a venit la barul lui Ghiță (cum bănuiește lumea pe nedrept) ”, a spus Mircea Badea.

Şampania gigant a fost cumpărată de italianul Davide, care locuieşte în România, informează cancan.ro. Acesta a dezvoltat numeroase proiecte în sectorul IT, cu inovaţii în domeniul aplicaţiilor, al soluţiilor “mobile payment” şi al pieţei europene de “mobile marketing”.

Vezi aici Video cu sampania:

De asemenea, companiile lui au implementat soluţii de optimizare a traficului online şi este considerat, de către cei peste 100 de angajaţi ai săi, ca fiind “creierul luminat” al IT-ului din România.