Ultimă Oră! Primul suspect ARESTAT după atacul terorist din Manchester

(Last Updated On: May 23, 2017)

Poliția din Marea Britanie a anunțat în urmă cu câteva minute că a arestat un tânăr de 23 de ani care ar avea legături cu explozia de luni seară din Manchester!

‘Putem să confirmăm arestarea unui bărbat în vârstă de 23 ani în sudul Manchester’, a declarat poliţia într-un comunicat. Autorul atacului a murit după ce a declanşat un dispozitiv exploziv, a anunţat anterior poliţia,  potrivit agerpres si preluat de stiripesurse.ro.

Mai devreme, premierul britanic Theresa May a declarat că poliţia şi serviciile de securitate britanice cunosc identitatea presupusului atentator sinucigaş de la Manchester.

Vorbind din faţa reşedinţei sale din Downing Street 10, Theresa May a afirmat însă că autorităţile nu sunt pregătite deocamdată să anunţe identitatea atacatorului.

Potrivit lui May, atacul a fost ‘unul dintre cele mai grave acte teroriste pe care le-am trăit vreodată în Marea Britanie’.

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe, marți, Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în urma atacului sinucigaș care a avut loc la Manchester, informează Administrația Prezidențială într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, șeful statului a adresat, în nume personal și al țării noastre, sincere condoleanțe familiilor victimelor și însănătoșire grabnică celor răniți.

“În aceste momente de grea încercare, doresc să exprim solidaritatea deplină a României și poporului român cu Regatul Unit și întregul său popor. Vă asigur de sprijinul deplin al României pentru continuarea luptei împotriva terorismului”, se arată în mesajul președintelui Klaus Iohannis.