NU este român! Atacatorul din Londra a fost identificat!

(Last Updated On: June 19, 2017)

Poliția britanică spune că atacatorul din Londra de luni noapte NU este român. Polițiștii l-au identificat pe adevăratul vinovat.
Inițial, jurnalistul Andre Walker a relatat pe Twitter, citând informații neconfirmate oficial, că autorul atacului ar fi un cetățean român.

Autoritățile au confirmat identitatea atacatorului, acesta fiind identificat drept Darren Osborne, un britanic din Cardiff, informează reporterntv.ro.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat astăzi, la Downing Street, că atacul de la moscheea Finsbury Park este „la fel de dezgustător” că și celelate atacuri teroriste cu care s-a confruntat Regatul Unit în ultima perioada, relatează The Guardian.

„Și acesta a fost un atac care a vizat oamenii obișnuiți și nevinovați, în viață lor de zi cu zi. Terorismul încearcă să ne divizeze”, a spus prim-ministrul.

„Acesta a fost un atac asupra musulmanilor, lângă locul lor de rugăciune (…) și, că orice act de terorism, urmărește să ne divizeze. Atacatorul, un bărbat alb, arată că extremismul și ura pot lua multe forme”, a subliniat ea.