Ciocnirea civilizațiilor în Romînia: Bărbat înjunghiat pe stradă pentru că avea prea mult bun-simţ, femeie bătută după ce i-a atras atenţia unei femei care arunca pe jos cojile de seminţe

(Last Updated On: June 8, 2017)

Un tânăr din Cluj-Napoca a ajuns în spital în stare gravă după ce i-a atras atenţia unui şofer să nu mai arunce resturi şi ambalaje pe stradă. La Constanţa două femei s-au încăierat în parc din cauza unor coji de seminţe aruncate la întâmplare.

Un bărbat care a îndrăznit să-i atragă atenţia unui individ să nu arunce ambalaje pe stradă zace acum la Terapie Intensivă, informează digi24.ro.

Atacatorul se afla în maşină cu mai mulţi prieteni care au aruncat pe marginea drumului gunoaie şi ambalaje din maşină. Şoferul din spate le-a atras atenţia, iar drept răspuns pentru simţul civic, tânărul s-a dat jos din maşină, l-a atacat pe celălalt şofer cu mai multe lovituri de cuţit, iar mai apoi a fugit de la locul incidentului.

Tânărul violent a fost prins de poliţişti, iar acum este judecat pentru tentativă de omor.

Incident similar şi la Constanţa. O tânără care se afla în parc cu cei doi copii a fost bătută după ce i-a atras atenţia unei femei care arunca pe jos cojile de seminţe.

Oana Ostahie, mamă: „Am pozat-o dar în acel moment s-a ridicat efectiv de pe bancă și a început să mă îmbrâncească. Tatăl meu a intervenit între ea și mine ca să nu mă agreseze foarte tare. Am încercat să mă apăr și eu, normal, nu puteam să fiu calcată pe jos”.

Vezi video aici:

Ambele tinere au mers la cea mai apropiată secţie de poliţie şi s-au reclamat reciproc: una pentru că a fost bătută, cealaltă pentru că i-a fost distrus telefonul în timpul altercaţiei.