WhatsApp anunță două funcții noi

(Last Updated On: June 8, 2017)

WhatsApp introduce noi funcții pentru utilizatori. Mai exact, serviciul de mesagerie vrea să își îmbunătățească  modul de distribuire a pozelor și a introdus o funcție care permite utilizatorilor să răspundă mai repede la mesaje.

WhatsApp oferă o varietate largă de distribuire a pozelor și videoclipurilor. Dar atunci când trimitem multe poze, fereastra de chat poate deveni încărcată cu multe poze și este incomod pentru utilizatori. Noua funcție permite o organizare mai bună a fotografiilor, așezându-le în grupuri de câte patru sau mai multe. Ele vor putea, de asemenea, să fie vizualizate în fereastra de chat, informează stiripesurse.ro

Nu doar organizarea pozelor s-a schimbat, dar au fost introduse și cinci filtre pentru modificarea pozelor: pop, black and white, cool, chrome și film. Putem edita de asemenea orice poză din telefon cu aceste filtre.

O a doua funcție introdusă de WhatsApp le permite utilizatorilor să răspunde mai repede și mai ușor la mesaje. Ei vor putea să răspundă oricărui mesaj cu un swipe în dreapta, grăbind astfel procesul de chat.

Deși momentan, noile funcții sunt disponibile doar pentru iOS, se așteaptă ca în viitorul apropiat să fie valabile și pentru Android.