Opt vagoane pline cu călători au fost lăsate astăzi în câmp de locomotivă. „Ne-a părăsit locomotiva în câmp… așa ceva. Românie te iubesc… În viața mea nu am pățit așa ceva”

(Last Updated On: July 18, 2017)

Situație bizară pe călătoria trenului IR 1696, Timișoara-București. Cele opt vagoane ale trenului au fost pierdute pe un câmp la Dragomirești-Olt din cauza unei defecţiuni: legătura dintre garnitură şi locomotivă s-a rupt. CFR investighează incidentul.

În trenul IRN1696, care circula pe traseul Timişoara-Bucureşti, se aflau peste trei sute de călători în opt vagoane. Trenul plecase din Gara Timişoara în jurul orei 22.30 şi ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti la ora 8.22, informează adevarul.ro

Călătorii din tren au avut parte însă de o surpriză de proporţii, la care nu se aşteptau. S-au văzut rămaşi în câmp din cauza unei defecţiuni care a dus la desprinderea vagoanelor de locomotive.

Pe Facebook Alina Vitcovschi a scris: „Ne-a părăsit locomotiva în câmp… așa ceva. Românie te iubesc… În viața mea nu am pățit așa ceva… a ieșit bulonul. Nu mai avem locomotivă… a plecat locomotiva fără noi”.

Trenul şi-a continuat drumul ajungând în Gara Bucureşti la ora 11.47, cu o întârziere de aproape trei ore.O echipă de specialişti CFR cercetează cauzele incidentului pentru a vedea ce anume s-a întâmplat de fapt.