Tudor Chirilă despre George Soros „apărut” la protestele de duminică, PSD, ALDE și PNL

(Last Updated On: July 17, 2017)

Duminică, la București și Cluj au avut loc din nou proteste împotriva PSD. La un moment dat, printre protestatarii din Capitală și-au făcut apariția persoane care purtau poze cu George Soros.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Aceasta doamna considera ca suprapunerea logoului #rezist peste poza lui Soros e o gluma buna. Eu i am spus ca e munitie pentru Dragnea si compania si pentru slugile lor din televiziuni. A refuzat un dialog suplimentar. Am mai vazut cativa oameni care au inceput sa-si ascunda respectivele poze. Ciudat.

PS. Maine o sa vedem in “presa” ca s-au indreptat spre PSD sustinatorii lui Soros si ca iata, in sfarsit, e limpede ca lumina zilei cine finanteaza protestele .Mai lipseste sa le dea la purtator si niste cocaina:)))) ca sa iasa si aia cu “drogatii”

PS 2. Nu m am indreptat catre PSD pentru ca atunci mi s ar fi parut normal sa se mearga si catre ALDE si PNL care chiar daca nu sunt la guvernare o sprijina cu varf si indesat atat prin lipsa reformei in propriul partid cat si prin non combat in Parlament.