Dan Voiculescu, internat de URGENȚĂ în spital! Este în stare GRAVĂ!

(Last Updated On: July 15, 2017)

Știripesurse.ro anunță că fondatorul Antena 3, Dan Voiculescu a fost internat de urgență vienri seara la Spitatul Universitar din București. Conform surselor judiciare, acesta ar fi fost preluat în stare gravă de către medici.

Surse medicale susțin că Dan Voiculescu este suspect de ocluzie intestinală. Ocluzia intestinala se defineste printr-o stare indusa de blocarea tranzitului prin lumenul intestinal, de catre un obstacol mecanic (ocluzii prin strangulare, prin obstructie sau prin compresie extrinseca) sau functional (ocluzii paralitice sau spastice).

Omul de afaceri este supus unor investigații amănunțite și va fi testat cu computerul tomograf.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, marţi, pronunţarea pe cererea de eliberare a omului de afaceri Dan Voiculescu pentru data de 18 iulie. Procurorii au arătat în instanţă că Dan Voiculescu nu îndeplineşte condiţiile eliberării condiţionate având în vedere că a câştigat 330 de zile prin redactarea unor cărţi şi 57 de zile prin muncă, deci disproporţia este foarte mare.

Totodată, anchetatorii au reiterat faptul că penitenciarul a considerat că omul de afaceri nu îndeplineşte condiţiile eliberării condiţionate, comisia penitenciarului stabilind că scopul pedepsei de 10 ani nu a fost atins.