Radu Tudor, Antena 3: „Sunt foarte revoltat de povestea cu stadionul din Teleorman / Tara se scufunda, noi ridicam stadioane”. Vezi cum se apără Liviu Dragnea:

(Last Updated On: July 14, 2017)

Postul Antena 3, pro-guvernamental, are o ieșire critică la adresa PSD care dorește să construiască un stadion de 12 milioane de euro în Alexandria.

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor s-a declarat vineri seara “revoltat” de ideea alocarii a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion in Alexandria, in judetul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, informează hotnews.ro.

“Sunt foarte revoltat de povestea cu stadionul din Teleorman”, a spus acesta, la Antena 3, acuzand faptul ca astfel de investitii vin in contextul in care in Romania “nu avem autostrazi” si “ni se prabusesc in mare monumentele istorice”.

“Tara se scufunda, noi ridicam stadioane (…) Daca asta o sa ajunga Romania, o echipa de fotbal in liga a treia, eu ma opun ferm. Asta ii trebuie Romaniei, stadion la Teleorman?”, s-a intrebat moderatorul Antenei 3, aratand ca acesti bani ar putea fi folositi mai degraba pentru construirea unui spital pediatric de oncologie sau pentru repararea autostrazii “care s-a prabusit a treia oara sub ochii nostri” (Lugoj – Deva, n.r.).

Fostul ministru de Finante din Guvernul Ponta, Eugen Teodorovici, spusese si el, in urma cu o zi, ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Alexandria.

El a adaugat ca inca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru ca “decizia a fost luata de ministrul Dezvoltarii”.

Intre timp, acesta a fost demis.

Intrebat vineri cum comenteaza declaratiile legate de viitorul stadion din Alexandria, Liviu Dragnea a comentat ironic, inainte de anuntul demiterii lui Teodorovici: “In Teleorman nu mai e voie sa se faca nicio investitie. Le spun celor din Teleorman ca nu au dreptul la nicio investitie”